"Всяка истина минава през три етапа: първо е подигравана, второ е яростно противопоставяна и трето е приемана като очевидна" - Шопенхауер

"Отхвърляне и заклеймяване без проучване и изследване е връх на невежеството"- Айнщайн

"Много невъзможни са просто непознати, когато непознатото стане познато - невъзможното изчезва"- Айнщайн

"Освободете ума и духа си, никой освен вас самите не може да освободи вашите собствени умове и души"- Боб Марли



Всичко тук е преведено от официалният сайт на Illuminati: http://armageddonconspiracy.co.uk/index.htm и представлява само кратки откъси от различни секции на сайта. За контакт или коментар: sieragolf@abv.bg





Ние сме Illuminati. Ние сме гностици. Ние сме Питагорейци. Ние сме артисти, математици, философи, учени, музиканти, филммейкъри, дизайнери, инжинери, технолози, футуролози, радикали, психолози, противници на Дявола който управлява нашия свят: „Бога“ на Евреите, Християните и Мюсюлманите. Също толкова сме против Ционистко-Масонския „свободен" пазарен капитализъм (който всъщност е нагласен картел целящ да направи богатите по-богати и да окопае позициите и привилегиите на елита) и искаме заменянето му със „социален“ капитализъм, базиран на много по-равно разпределение на богатствата и равни възможности.
Illuminati са древно тайно общество което иска да установи промяна – Нов Световен Ред, базиран на принципа че всеки може да стане Бог. Нашата радикална визия е за ново човечество освобождаващо вътрешната си божественост – защото сме божествена раса, не робско население на Терористичен Бог.
Десетте най-влиятелни Гранд Майстори на Illuminati са: Цар Соломон Вероотсъпника, Питагор, Хераклит, Емпедокъл, Саймън (Симон) Магус, Хипатия, Лайбниц, Вайсхаупт, Гьоте и Хегел. Ницше със своята велика визия за Свръх Човека изразява това към което се стремим. Ако тези хора не представляват интерес за вас, тогава е безсмислено да продължавате по-нататък в Illuminati света на свобода, знание и апотеоз.
Това не е сайт за хора със слаби нерви. Този сайт съдържа огромно количество философско, психологическо, политическо, историческо, научно и религиозно съдържание. Ако искате да се впуснете в духовното пътешествие на живота се – тогава сте отворили вратите на дворец с чудеса. Ако обаче сте дошли тук в търсене на извънземни, мулти-измерни гущери и зли Илюминисти неспирно заговорничещи срещу обикновените хора и света – тогава сте на грешното място. Хора като Макау, Айк, Джонс и техните подобия ще са повече по вкуса ви.



вторник, 25 октомври 2011 г.

Знаете ли какво е Истинска Свобода ?

http://armageddonconspiracy.co.uk/index.htm

Либийците се освободиха от един диктатор но не и от Космическия Диктатор който стои зад всички останали – Алах. Никой Мюсюлманин никога не може да бъде свободен.  Всяка мисъл която имат, всяка дума на устата им е контролирана от Корана. Четат тази книга постоянно и в действителност много от тях я заучават цялата на изуст. Тази книга е изцяло вградена в тях – сякаш е част от органите им. Всяка дума е издълбана в техните мозъци. Те буквално не могат да мислят не-Коранистично. Те не четат други книги и следователно нямат други идеи между които да избират.  Не четат нищо което предизвиква или усмива Корана. Не, Корана е неприкосновен и програмиран във всяка фибра от тяхното съществуване. Те са умствено контролирани по всеки възможен начин. В Християнските държави можеш да четеш всякакво количество критика към Християнството, но НЯМА КРИТИКА на Корана в Ислямистките държави. Идеята за свобода на словото в Ислямските държави е противоречие на термините. Ако говорите срещу корана ще бъдете обезглавен като изменник или неверник – нечестивец. Как може Либийските бунтовници да твърдят че са свободни? Те не знаят значението на думата Свобода.  Докато хората в Мюсюлманските страни не започнат свободно да критикуват, дебатират, заклеймяват или усмиват Корана, Мохамед и Алах, никой Мюсюлманин няма НИКОГА да бъде свободен.
Насърчаваме всички да прочетат 1984 на Джордж Оруел, върховния  дистопичен (обратното на утопия) роман. В този поразителен роман, Оруел показва как тоталитарната държава не просто иска да наблюдава и контролира вашето държание, но всъщност се стреми да обедни езика правейки невъзможно да мислите извън рамките които залага такъв беден език. Иска да създаде език който прави всяка възможност за подривни мисли невъобразим. Лексиката и граматиката на такъв език би била толкова ограничена, толкова добре измислена да бъде в полза на диктатора, че няма да има налични думи и граматика които да формират свободно мислене, подривни идеи. Ще се подчинявате като машина защото този език толкова ще е оформил мислите ви, че няма да можете да на правите друго освен да се подчините. Всяка мисъл на която сте способни ще бъде първо оформена във умовете ви от управляващите.
Какво би било по-тревожно от това диктаторите да формират самия език и да определят какви мисли да можете да мислите?
Такъв език вече има. ТОВА Е КОРАНА! Мюсюлманите не могат да мислят извън Корановата кутия.  Нито един Мюсюлманин никога не може да изрече думите: FUCK ALLAH! Такава формулировка на думите е невъзможна в Исляма. Всичкото свободно мислене, скептицизма, свободния избор и свободното слово са невъзможни в Исляма. Тази зла религия е успяла да постигне непробиваемост. Тя е СЪВЪРШЕННАТА брейнуошинг система защото буквално е направила критичноста невъзможна. Постига го чрез 100% контрол над мислите на хората, думите които са в състояние да изкажат, концепциите които са в състояние да формулират.
Точно както Уйнстън Смит, протагониста в 1984 накрая се съгласява че 2+2=5, така и всеки Мюсюлманин ако това е което е казано в Корана. В крайна сметка, ако не си съгласен с Корана – отиваш в ада! Кой го е грижа за разум и математика?!
Ортодоксалния Юдаизъм e точно толкова лош колкото Исляма, както разбира се и Християнския Фундаментализъм. Също така обаче е и демократичния свободен пазарен капитализъм. Има стотици милиони мозъчно промити Западняци които просто не могат  да си представят замяната на демокрацията или свободния пазарен капитализъм.  Търпели са безкрайна пропаганда от капиталистическата медийна машина която ги е индоктринирала (им го е насаждала).  Всички те знаят уравнението: свобода = демокрация = свободна воля = избор = свободен пазарен капитализъм която им е набивана непрестанно в главите, и са неспособни да анализират това уравнение и да намерят че е абсурдно и грешно по всеки един начин.
МИСЛЕТЕ! Освободете се от Матрицата.  Предизвиквайте всяка идея.  Използвайте разума си. Не поглъщайте брейнуошинг мантрите на елита.
Меритокрацията е за освобождаване на човешкия ум. Не трябва да има свещени крави. Вместо да ви ограничава какво да можете да  мислите, Меритократичното Движение иска да сте способни да мислите всичко възможно – тотална свобода на ума. Идеята да сте принудени да четете една книга отново и отново и да заучавате всяка дума на изуст е анатема и трябва да бъде забранена със закон.  Всички фанатични религии които размахват „свещени текстове“ трябва да бъдат извън закона. Те са машини за промиване на мозъците,  безпределно и необратимо противопоставени на свободата. Всички идеи трябва да бъдат предизвиквани, подигравани, дисектирани, и усмивани.  Никой не трябва да бъде задържан назад заради нечий чужди религиозни  вярвания. Ако Християни, Мюсюлмани или Евреи не могат да понесат свещените им книги да бъдат подигравани, горени,  заклеймени и доказани като ирационален (неразумен) боклук, МНОГО ШИБАНО ЛОШО ЗА ВАС!!! Ние, Движението на Диалектичната  Свобода  няма да позволим никой да оформя нашите мисли и да контролира какво да можем или да не можем да мислим. Ако мразим ВАШИТЕ богове – ще го заявим, и няма нищо което да направите.
Какво е основното ни послание? Никога не коленичете пред  никого, включително и "Бог"! Никога не се кланяйте на никого! Отхвърлете всеки  който иска да  установи  господар-роб отношения с вас!  Ако "Бог" иска да бъде ваш  господар, МАЙНАТА МУ  на такъв  Бог! Никога не бъдете мюсюлманин, евреин или християнин. Тези хора почти не са човеци. Те са жалки роби, които  считат Бог за ужасяващо чудовище което заплашва хората с вечен огън в Ада ако не му се подчиняват. Бог не заплашва никого!!!  Защо би го правил? МАЙНАТА МУ на всеки "Бог"  който ви заплашва!!!  Той е Дявола!  Уважавайте себе си!!!  Освободете се!!! Разберете себе си!!! Познавайте себе си!!!